5 Kasım 2013 Salı

Mersin Haşere ve Böcek İlaçlama

İlaçlama hizmeti veren her firma, yeterince bilinçli değildir. İlaçlama işlemi yaptıracağınız firma, mutlaka İl Sağlık Müdürlüğünden ruhsatlı olmalıdır. Neden mi? Çünkü; İlaçlama hizmeti ciddi bir iştir. En küçük ihmalkarlık veya vurdum duymazlık, insan hayatına mal olabilir. Pompacılar diye tabir edilen ilaçlamacılar, bilinçsizce, nereye hangi ilacı kullanılacağını bilmeden, ruhsatsız, insan sağlığına % 100 zararlı ilaçları kullanmaktadırlar.
İlaçlama yapmak maksadı ile gelen, fakat girdiği ortamda hırsızlık yapan kişilerin sayısı son zamanlarda oldukça artmaktadır. Bu sebeple, ilaçlama işlemi yaptıracağınız firmayı mutlaka araştırın, ruhsatını mutlaka görün. Web sitelerinde, İl Sağlık Müdürlüğünün vermiş olduğu ruhsatın örneğini görmediğiniz firmalara, ilaçlama yaptırmak, hem sağlığınız açısından hem de yasal olarak çeşitli olumsuzluklar teşkil eder. Çünkü ilaçlama yapan kadar yaptıran da suçlu duruma düşmektedir.
Pire ilaçlama işlerinde de sizin yardımcınız ve destekçiniz olacağız. Gelişmiş ilaçlama tekniklerimiz ve ekonomik fiyatlarımızla, ilaçlama yaptırmak sizin için daha uygun olacaktır. Pire ve bit ilaçlamaları, kalorifer böceği ilaçlamalarında da hep güvenilir adresiniz olacağız.
Böcek ilaçlama işlerinde, Almıla İlaçlama servisi olarak, ilaçlama sektöründeki güvenilirlik ve kalite çıtasını hep yükseltmiş ve bu seviyeyi hep korumuş bulunmaktayız. Her türlü böcek ilaçlama işlerini bize güvenle ve rahatlıkla yaptırabilirsiniz. İlaçlama servisi olarak amacımız; Haşerelerle mücadele ederken, insanı ve çevre ekosistemini en az şekilde etkilemektir. Çünkü firma olarak temel ilkemiz, insan sağlığını korumak ve insanlara yardımcı olmaktır. Bunu da, deneyimli eleman kadromuz, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı kaliteli ilaçlarımız, gelişmiş teknoloji ürünü olan makinelerimiz ve gelişmiş servis ağımızla garanti altına alıyoruz.
Sitemizde, haşere türleri, , böcek türleri, fare türleri ve haşere ilaçlama, böcek ilaçlama, fareler ve diğer kemirgenlerin ilaçlamaları, ev ve işyeri için nasıl ilaçlama yapıldığı, nerelere hangi tür ilaçlar kullanıldığı hakkında bilgi bulabilirsiniz.
Ayrıca, ilaçlama yapılırken, evinizi terk etmek zorunda kalmamanız gerektiğini bilmenizi isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder